Witam.
Poszukuję osoby, która zajmie się interface'm do mojego moda. Zalecane jest, już jakieś doświadczenie w tych sprawach.
Arabian Adventure Interface
Arabian Adventure Interface
Last edited by Gogeta103 on Mon Feb 23, 2009 8:28 pm, edited 1 time in total.
Interface a dokladnie to przyciski menu co sa na początku.
Dla wszystkich którzy chcą pomóc w produkcji moda poproszę pisac zdarzenia lub wasz pomysł na dane misję. Ja je moze umieszcze w moim modzie. Nie długo wypuszcze wersję beta która, bardzo różni sie od tej pierwszej kutra wydałem wczesniej. Mod bedzie posiadał 3 lub 4 pełne misję. Narazie posiadam 7 juz skończonych misji.
Mam nadzieje ze ktoś napisze i pomoże mi w jak najszybszym wydaniu moda. Moge was zapewnić, że mod ubrany jest w dokładne tekstury oraz ze wersja beta bedzie posiadała lektor. Pozdrawiam Gogeta103
Dla wszystkich którzy chcą pomóc w produkcji moda poproszę pisac zdarzenia lub wasz pomysł na dane misję. Ja je moze umieszcze w moim modzie. Nie długo wypuszcze wersję beta która, bardzo różni sie od tej pierwszej kutra wydałem wczesniej. Mod bedzie posiadał 3 lub 4 pełne misję. Narazie posiadam 7 juz skończonych misji.
Mam nadzieje ze ktoś napisze i pomoże mi w jak najszybszym wydaniu moda. Moge was zapewnić, że mod ubrany jest w dokładne tekstury oraz ze wersja beta bedzie posiadała lektor. Pozdrawiam Gogeta103
Gorki zobacz sobie na PMT ( http://pmt.owsupport.com/team_arcamp )tam widnieje nasz skład jestem mapperem, ale sail'em też potrafię się zająć.
Za cały interface odpowiada UIDlgAlien.txt? I nie 3 tylko z 12.
A z tym interfacem do ArCamp to ty sam go robisz?
Za cały interface odpowiada UIDlgAlien.txt? I nie 3 tylko z 12.
A z tym interfacem do ArCamp to ty sam go robisz?
- Gothuk
- Site Administrator
nie tylko uicompalien takze, uicolors i sizes po czesci ktory jest w folderze alien/edit. sry jesli popelnilem jakas literowke w nazwie, ale jestem wyczerpany ^^.Gogeta103 wrote:Za cały interface odpowiada UIDlgAlien.txt?
no tak, chodzilo mi o 3 czesci z ktorych sklada sie przycisk, ale moze on byc w 4 wersjach - zwyklum, podswietlonym, kliknietym i nieaktywnym, z czego nieaktywnych przyciskow zadko sie uzywa. mozesz jescze doliczyc przyciski pod menu kampanii 2* 3 * 3.Gogeta103 wrote:I nie 3 tylko z 12.
yepGogeta103 wrote:A z tym interfacem do ArCamp to ty sam go robisz?
zależy co chcecie mieć w interfejsie ;p w modzie który my tworzymy też będzie zmieniony, ale koniec o innych modach to nie ten temat ;p jak nie wiesz jakie pliki za co odpowiadają pisz tutaj, na pewno ktoś odpowie ;p
Interfejsem oczywiście zajmuje się też ja ale tylko w nieznacznym stopniu ;p
Pytałem się kto robi tekstury bo nam kogoś takiego brakuje ;p
Gogeta Chciałbyś pomóc?
sry za jakieś literówki jak są ;p
Interfejsem oczywiście zajmuje się też ja ale tylko w nieznacznym stopniu ;p
Pytałem się kto robi tekstury bo nam kogoś takiego brakuje ;p
Gogeta Chciałbyś pomóc?
sry za jakieś literówki jak są ;p