Jak wzmocnić Arabów ?
Jak wzmocnić Arabów ?
Myślę, że urzytkownicy own również przyłączą się do debaty na ten temat. Znajduje sie on na stronie AOW :
http://www.akademiaow.pl/forum/viewthre ... #post_2792
Wypowiadajcie się !
http://www.akademiaow.pl/forum/viewthre ... #post_2792
Wypowiadajcie się !
Re: Jak wzmocnić Arabów ?
Temat stary jak swiat. Byl balance mod, ktory mial to na celu i jak sie okazalo byl niewypalem, jak dla mnie tematu nie ma bo grzebanie w dmg i defie jednostek jest bezsensu. Przy balance modzie mogles ro***bac 10 hg 15 ludzmi spokojnie...
Nie chodzi nam o zbalansowaniu defa i ataku aut itd... chcemy wprowadzic cos nowego. Lol ?
Wszystko fajnie tylko czy narysujesz nowe tekstury do pojazdow i broni? Chociaz z tego co mi mowil got takowe bronie niby sa w owp1, jezeli ktos by je znalazl i znalazl by sposob dodania ich do gry to czemu nie ^^
Ps. Wg mnie mozna dac arabskim wyrzutnia rakiet troche wiekszy zasieg jestem pewien, ze to ich wzmocni w grze.
Ps. Wg mnie mozna dac arabskim wyrzutnia rakiet troche wiekszy zasieg jestem pewien, ze to ich wzmocni w grze.
- Backero
- Community Veteran
W data1.owp znajduje sie zaledwie kilka grafik niewykorzystanych przez tworcow. Ja znalazlem tam dobudowke radiowa do fabryki (dla kazdego narodu oddzielne) i ruski radar. Wiecej nie pamietam, ale na pewno sie tam cos jeszcze znajdzie. Jezeli chodzi o grafike, to lepiej nie robic jej od zera, tylko bazowac na gotowej (bron z beha, innego narodu + zmiana kolorystyki i korekta). Jezeli chodzi o zbalansowanie Arabow, to ja wypowiedzialem sie juz o tym na forum AOW.
- Woozi
- Soldier level 5
ja bym proponował dodać ciężkie podwozie dla arabów. Ktoś mi zapoda teksturkę ciężkiego ruskiego podwozia i gąsienicowego to mogę je przerobić żeby wyglądały po arabsku ;d
Można też dodać hg np amerykańskie, też mogę przerobić teksturę.
Poza tym można wyłączyc zapotrzebowanie na małpę przy produkcji pojazdów małpowych to by był praktycznie komp
Poza tym można wyłączyc zapotrzebowanie na małpę przy produkcji pojazdów małpowych to by był praktycznie komp

"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Józef Stalin
Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
Może od razu zrób beha i spowy dla arabów? ;oWoozi wrote:ja bym proponował dodać ciężkie podwozie dla arabów. Ktoś mi zapoda teksturkę ciężkiego ruskiego podwozia i gąsienicowego to mogę je przerobić żeby wyglądały po arabsku ;d
Po co na aow, wg mnie lepiej tutaj ze wzgledu ze jest to oficjalne polskiego forum.
// no i racja. AOW jest serwisem informacyjnym ew takim, który organizuje turnieje, ewenty, uczy etc. Na OWN sa przegłosowywane sztandarowe zmiany i ustawy na scenie.
// no i racja. AOW jest serwisem informacyjnym ew takim, który organizuje turnieje, ewenty, uczy etc. Na OWN sa przegłosowywane sztandarowe zmiany i ustawy na scenie.
- Woozi
- Soldier level 5
tak może jeszcze przyspieszacz czasu lolNitek wrote: Może od razu zrób beha i spowy dla arabów? ;o
@ghost: nie przepadam za aow i mistrzem robiącym bombę w 8 min

"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Józef Stalin
Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Co do radaru ruskich, to widziałem go w "pomocy" w grze xD Można by dodać ;>
Przyspieszacz czasu lol też by się przydał :DD(Dla arabów oczywiście ^^)
Wzmocnić arabów można np. buldożerem albo minami na syberyt :]
Przyspieszacz czasu lol też by się przydał :DD(Dla arabów oczywiście ^^)
Wzmocnić arabów można np. buldożerem albo minami na syberyt :]
Wyobrażasz sobie buldorzer na arabskim podwoziu ? Bo ja nie.Xero Rozbójca wrote: Wzmocnić arabów można np. buldożerem albo minami na syberyt :]
Miny na syeryt - z tego co wiem, to syberyt jets minerałem silnie promienującym i w reakcji z tlenem(?) wytwarza ogromne ciepło <- czy ja tam gdzieś wymieniłem "łatwopalne, bądź wybuchowe" ??? Nie.
Xero, pisz sensowiej, ja do tego temtu podchodze poważniej, bo to może drastycznie zmienić system rozgrywki...
Edit
Skoro jest spowalniacz, nie sądzisz ze dodanie "przyśpieszacza" jest idiotyczne ?...Przyspieszacz czasu lol też by się przydał D(Dla arabów oczywiście ^^)
- Woozi
- Soldier level 5
hmm myślę że przyśpieszacz czasu nie powinien działać na zasadzie spowalniacza tylko powinien przyspieszać jednostki sojusznicze lol
Józef Stalin
Józef Stalin
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
lol, niby dlaczego piszę bezsensownie? ^^ Na throwbacku jest buldożer na półgąsienicach, i nawet ładnie się prezentuje.Ghost wrote:
Wyobrażasz sobie buldorzer na arabskim podwoziu ? Bo ja nie.
Xero, pisz sensowiej, ja do tego temtu podchodze poważniej, bo to może drastycznie zmienić system rozgrywki...
A czy ja napisałem, że miny mają wybuchać?:D Miny na syberyt działałyby na zasadzie wytworzenia małego pola promieniowania(miny raczej przeciw piechocie) albo mała animacja wybuchu syberytówki xDGhost wrote:Miny na syeryt - z tego co wiem, to syberyt jets minerałem silnie promienującym i w reakcji z tlenem(?) wytwarza ogromne ciepło <- czy ja tam gdzieś wymieniłem "łatwopalne, bądź wybuchowe" ??? Nie.
Code: Select all
Miny na syberyt działałyby na zasadzie wytworzenia małego pola promieniowania(miny raczej przeciw piechocie) albo mała animacja wybuchu syberytówki xD
Natomiast na innych zasadach nie było by to używane... Poza tym, nie wiem czy to jest w ogóle wykonywalne, ale jak sie spodoba to sie spytam Backera.