PeGaZus
PeGaZus
Chce przypomniec czasy pegazusa xD Wiec znalazlem go na necie i chce sie nim z wami podzielic http://pegasus-online.pl/
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Re: PeGaZus
Ta, Pegasus rox.
eh pegazusik:)nie ma to jak dobry stary sprzęcik gdzie zasilacze się grzały a pady padały pod wpływem przyciskania granie godzinami bezcenne:)mario, tini toon fajne gry były dizzy chyba najlepsze.teraz na emulatorze można grać w gry pegazusa ale to nie to samo co na padzie
O ku**a, contra, tanks czy urban fights... To były gry^^
Edit: Na tej stronie urban champion pisze, że się ta gra nazywała. W każdym razie nie działa - ch***ia;/
Edit: Na tej stronie urban champion pisze, że się ta gra nazywała. W każdym razie nie działa - ch***ia;/
Poezja
tanki są najlepsze jak grasz na 2.

Czuję, że jestem w matni
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
Zagrajcie ze mną w pokemony :]
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=222436
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
Zagrajcie ze mną w pokemony :]
http://poke-life.net/rejestracja.php?polec=222436
No ja tez pykam xD Goal to jest gra, rozne rodzaje lecacych pilek xDDD
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Królestwo dla tego, który mi powie, jak się zwała gra, w której się w baseball grało;P
z tego co pamiętam własnie baseball;p ja wole gry z dyskietki GOLD 5 i GOLD 4 chyba 2najlepsze:)udało się komuś Dizzy przejść??;p dla mnie to zamotane niedawno grałem na symulatorze i daleko nie doszłem bo nie wiedziałem co i gdzie.
- Maniek
- Community Veteran
TeSh ZnAm DoBrOm StRoNq Z gIeRkAmI. www.virtualnes.com
Ze strony podanej w pierwszym poście nigdy nie korzystałem, ale tę którą ja wstawiłem testowałem kilkanaście razy na informatyce w szkole. Jeszcze jest też virtual gb i chyba snes.
Ze strony podanej w pierwszym poście nigdy nie korzystałem, ale tę którą ja wstawiłem testowałem kilkanaście razy na informatyce w szkole. Jeszcze jest też virtual gb i chyba snes.
GB to gameboy advance ja ten program na noki mialem pod symbiana działał;p gierki z gameboy na komie a ten 2 program co mówisz to vnes też korzystałem swego czasu
gameboye to ja mam do advenca wszystkie jeszcze;P Ma ktoś może jakiś symulator N64?;] To była zajebista konsola - gry 20 letnie z grafiką lepszą, niż 5 lat temu..
- Maniek
- Community Veteran
Nie, mówię o emulatorze przez przeglądarkę - Virtualnes i Virtualbgx. A GB to Gameboy a GBA to Gameboy Advance.pijanymis wrote:GB to gameboy advance ja ten program na noki mialem pod symbiana działał;p gierki z gameboy na komie a ten 2 program co mówisz to vnes też korzystałem swego czasu
Project64, przechodziłem na nim Mario 64Anarchy wrote:gameboye to ja mam do advenca wszystkie jeszcze;P Ma ktoś może jakiś symulator N64?;] To była zajebista konsola - gry 20 letnie z grafiką lepszą, niż 5 lat temu..

Stare dobre dziecinne czasy Contra,Mario,chciałbym jeszcze do tych czasów powrócić ale co gram na PS2.
Pierwszą moją grą była SpiderMan świetna gra za 10 zł pamiętam jak tata kupił mi na rynku a potem jakąś grę BruceLee, potem grałem w wiewiórki i od tego wszystko się zaczęło do czasu komunii gdy dostałem kompa.
Pierwszą moją grą była SpiderMan świetna gra za 10 zł pamiętam jak tata kupił mi na rynku a potem jakąś grę BruceLee, potem grałem w wiewiórki i od tego wszystko się zaczęło do czasu komunii gdy dostałem kompa.