Problem z Instalacją
Problem z Instalacją
Otóż. Problem mój jest banalny a jednoczesnie dziwny.
Uruchamiam autorun, przez chwilkę widzę klepsydrę koło kursora po czym finito. W menadżerze zadań jest proces Setup.exe ale nic się nie dzieje.
to samo gdy uruchomię po prostu setup.exe z płyty etc.
Uruchamiam autorun, przez chwilkę widzę klepsydrę koło kursora po czym finito. W menadżerze zadań jest proces Setup.exe ale nic się nie dzieje.
to samo gdy uruchomię po prostu setup.exe z płyty etc.
Re: Problem z Instalacją
Jaki system?
Czy z płyty da się skopiować całą zawartość?
Jaki antivir?
Czy z płyty da się skopiować całą zawartość?
Jaki antivir?
Zastosuj się do poniższych kroków:
1. Zrestartuj system.
2. Wyłącz wszystkie programy uruchomione w tle (wliczając w to antywirusa).
3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku setup.exe i wybierz Uruchom jako administrator.
U mnie na komputerze z 64 bitowym systemem Windows Vista, uruchomienie pliku instalacyjnego zajmuje również dużo czasu (czasami czekam ponad minutę). Po kliknięciu na plik po prostu poczekaj i nie uruchamiaj niczego w międzyczasie.
1. Zrestartuj system.
2. Wyłącz wszystkie programy uruchomione w tle (wliczając w to antywirusa).
3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku setup.exe i wybierz Uruchom jako administrator.
U mnie na komputerze z 64 bitowym systemem Windows Vista, uruchomienie pliku instalacyjnego zajmuje również dużo czasu (czasami czekam ponad minutę). Po kliknięciu na plik po prostu poczekaj i nie uruchamiaj niczego w międzyczasie.
Ok. uruchomienie jako Administrator pomogło 
Dziękuje wielce
Stay tuned

Dziękuje wielce
Stay tuned
Hmm, macie płytki z Play'a?
To wiele wyjaśnia... Moja instalka nie ma takich problemów.
Wiem, instalki z Play nie są do końca kompatybilne z 64-o bitowymi systemami. Czasem samo oczekiwanie na uruchomienie instalatora trwało dłużej niż sama instalacja.
Tak naprawdę płyty z Play'a (Original War) na moim win7 64bit nie chcą chodzić
To smutne.
Może spróbuj odpalić ręcznie?
Może spróbuj odpalić ręcznie?
W tym sensie ze nie chodzą w komputerze a szkoda :>
Że wcale ich nie wykrywa? Czyżbyś je zniszczył? ^^
- Maniek
- Community Veteran
Nie nakłaniam do niczego, ale na Twoim miejscu wziąłbym z internetu. W końcu płytki masz.
No ściągnięcie z internetu kopii zapasowej [czyli warunkiem jest posiadanie zakupionego oryginalnego oprogramowania lub też przekazanie praw własności od kogoś innego] nie jest niczym złym i nielegalnym.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --