Tepic nalezy tych, co zamiast pomagac, tylko przeszkadzaja. Nie bede wymienial ani po nazwiskach, ani po nickach, ale gdy poprosilem jednego, z owych osob, odpowiedz uslyszalem jednoznaczna - nie pomoge Ci, bo... Zapytalem, czy jezeli spelniony bylby warunek, czy by wtedy pomogl, odpowiedz byla podobna, nie.
Poki co, sa tutaj tylko osoby, ktore szkodza scenie nie poprzez wyzywanie, ale cos gorszego. Wszystkie ankiety, w ktorych pomysl budzil zainteresowanie, ta grupa osob glosowala przeciwnie, no ok, z tym ze, dlaczego glosowali na "NIE" na dodanie nowego trybu gry, ktory nie byl obowiazkowy?
Tak samo w grze. Nikt nic testowac nie chcial, pOmek jako jeden z nielicznych, w zasadzie poza calym gronem administracji to najwiecej gral na 1.11. Czesciowo szukal bugow, ktore dadza mu przewage, jednak w efekcie wszystko co znalazl udalo sie w pewnym stopniu naprawic, lub zglosic do poprawy.
A to, ze ma taki temperament jaki ma, to jest na to sposob.
Na irc zwie sie "/ignore", oraz bany za obraze.
W roomie jest opcja "kick".
A na forum za obraze i klotnie leca warny, pozniej bany.
Jaki wy widzicie w tym problem?
Ubolewacie z tego powodu, ze dostal unbana na forum, jednak powod tego byl taki, ze przechodzac na nowy kanal IRC nie przenosimy zadnych banow ze starego kanalu. A na forum dostal unbana, bo to co pisal na ircu lub gg, bo nie mial dostepu na forum, jezeli bylo rzeczowe, to trzeba bylo przepisywac. Teraz oszczedza w pewnym sensie prace, czas i "missunderstanding".
A, Matrix, pOmek raz, ze nie ma neostrady, dwa, nie pasuje do definicji, to trzy IMO okreslenie de**l rowniez nie specjalnie pasuje, nie uwazasz?
Jak pojdziesz do pracy, bo zakladam ze tak bedzie (o ile juz nie jest) to dla ciebie deb**em jest ten, ktory pracuje, czy ten ktory tylko korzysta na tym, co zrobili inni i ma z tego przyjemnosc? Bo taki jest twoj obecny stosunek, pomijajac to, ze szukasz "detali" nawet w rozmowach z innymi. Doszedlem do wniosku, ze nie warto z toba nawet rozmawiac, bo wszystko co powiem, uzywasz przeciwko mnie.
Przyklad? W grze 1v1 powiedzialem ci akurat, ze yuri moze zmienic wynik meczu. Oczywiscie moze to zrobic wiecej osob, ale nie chcialo mi sie wtedy wymieniac. Juz na ircu zdazyles ze dwa razy powiedziec
lec do yurego
.
Wszystkie zwroty osobowe, pisane z malej litery celowo, gdyz na chwile obecna nie wzbudzasz we mnie zadnego szacunku do twojej osoby.
...