Przychodzę do was z pewnym dość małym problemem, a mianowicie:

Wie ktoś, jak to naprawić? >:(
Code: Select all
w celu naprawy nadmienionego problemu prosimy o format partycji systemowej
Dlaczego się odzywają? Bo ku**a może chcą Ci pomóc?! Nosz ja pier**le... A to że nie mam ikspeka, to nie znaczy że nigdy nie miałem.Xero Rozbójca wrote:Dlaczego właściwie odzywają się tu osoby, które nie mają w ogóle pojęcia o XP'eku? Ciągle czytam tylko "nie mam ikspeka, nie mam ikspeka, a może to to, a może to".
Problem nie polega na przesunięciu przedziałek w pasku zadań, bo to byłoby zbyt banalne, by sprawiało aż taki problem. To coś innego się stało.
@P.S. Przy przesuwaniu przedziałek nawet jeśli już, to niemożliwe by było uzyskanie takiej małej szerokości tych pól.
Dobrze, nastepnym razem, gdy napiszesz temat, a moja sugestia nie bedzie w 100% pewna, nawet nie podejme krokow, aby starac sie pomoc. Nie ma problemu.Xero Rozbójca wrote:Dlaczego właściwie odzywają się tu osoby, które nie mają w ogóle pojęcia o XP'eku? Ciągle czytam tylko "nie mam ikspeka, nie mam ikspeka, a może to to, a może to".
Problem nie polega na przesunięciu przedziałek w pasku zadań, bo to byłoby zbyt banalne, by sprawiało aż taki problem. To coś innego się stało.
@P.S. Przy przesuwaniu przedziałek nawet jeśli już, to niemożliwe by było uzyskanie takiej małej szerokości tych pól.