Fabuła modu Jeżeli kogoś Interesuje
Jesteście Amerykanskim zolnierzem ( Adamem Słowiańskim ) Pochodzenia Polskiego I służycie pod Dowódctwem ( Danielem Karsztera ) Zostaliscie w tajemniczeni w Polskie Plany rządu Polskiego o przejeciu Złoża Syberytu 2 Milliony Lat Wstecz , iż jestescie dosc wysoka ranga w Wojsku Amerykanskim zostaliscie przydzieleni do projektu " International Power " Prowadzonego przez Amerykanski Rzad czyli mniej wiecej Projektem EONU

2.Para )
Polski rzad dał wam pod dowódctwo 100 dosyc dobrych wyszkolonych zolnierzy ktorzy sluzyli z Adamem w Iraku . Noca ( Niby noca nie ma nocy w Original War ) Przedostali sie do obozu amerykanskiego gdzie jest EON Adam I Daniel Wymkneli sie z obozu i dolaczyli do Polskich zolnierzy Po Wyczytaniu listy obecnosci itd itp weszli do EONA.
3.Para )
Po Wyladowaniu I Zebraniu swoich ludzi zalozyliscie mala baze z braku skrzyn musieliscie atakowac rosyjskie konwoje transportowe i nie tracic duzych ilosci ludzi , Na poczatku w pierwszych 5 misjach nie mogliscie atakowac amerykanow poniewaz nie mogli wiedziec o waszej obecnosci ( w pozniejszych misjach mogliscie wchodzic w ich szeregi krasc skrzynie ) .
4.Para Ostatni Nie chce mi sie wiecej pisac )
W 15 misji waszym zadaniem bylo znaleźć zloze Matke Syberytu i ją utrzymac w drodze bylo dosc sporo przeszkod typu tygrysy rosjanie , ratowanie ludzi przed tygrysami .Po tym jak wyladowaniu po wejsciu do eona ludzie byli atakowani przez tygrysy .
//// W misjach od 5 - 10 bylo dosc ciekawie mozna bylo uzywac dyplomacji z arabami z ktorymi mieliscie sojusz jezeli tego chcieliscie w zasadzie z legionem arabów nie z samymi arabami

Sorry za ortografie ale nie chciało mi się robić tyle żśśłąó

Jeżeli ktoś miałby chęci zrobionem moda od nowa ze mną to zapraszam , tyle że ja zajmuje sie dialogami fabułą a nie robieniem kodów saila ponieważ się na tym nie znam , robil to za mnie kolega ale chetnie sie naucze i moge jakos sprobowac pomoc

Próbowałem zrobic ta misje 15 do konca ale nie dalem rady po pytalem na forum o kody ale tego nie ogarnalem za bardzo a kumpel powiedzial ze nie chce mu sie znowu pisac tyle a po 2 dziewczyna mu laptopa wyrzuciła przez okno hahah .

Pozdrawiam
Adam