Witam,
jako iż jestem nowy na multi niezby się zorientowałem z sytuacją na scenie OW. Przeglądałem strony klanów, ale większość nie istnieje. Tak więc moje pytanie. Jakie polskie klany aktualnie grają? Podejrzem że za dużo tego nie będzie, czego oczekiwać po grze z 2001 roku (a powinni zrobić sequel).
Sytuacja na scenie
Na avku nadola widnieje klan ViP xD
Na GSa zwracaj uwagę na tagi
i będziesz wiedział.
Ps. LOL ja ostatnio natrafiłem na SP < Reaktywację tylko nie było dat newsów xD
Na GSa zwracaj uwagę na tagi

Ps. LOL ja ostatnio natrafiłem na SP < Reaktywację tylko nie było dat newsów xD
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
Można powiedzieć, że na dzisiejszej arenie OW liczą się tylko klany Vip i SoA. Nie zwracam uwagi na pomniejsze klany, ponieważ ich los jest raczej marny. Albo nie znajdą członków, albo zostaną zniszczone za noobostwo. Zauważyłem jednak że dawna nagonka się skończyła i leaderowie klanów prowadzą politykę tolerancyjną.
Jeśli na scenę napłyną newbe można sie spodziewać ożywienia.
Jeśli na scenę napłyną newbe można sie spodziewać ożywienia.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Mules, Mules... A czy ja sie rozwodzę który klan jest lepszy?
Po prostu SoA i Vip to 2 największe klany. Zwracam honor ponieważ zapomniałem o EastLegion. Macie Lessa i paru innych, ale i tak większość jest n\a.
Po prostu SoA i Vip to 2 największe klany. Zwracam honor ponieważ zapomniałem o EastLegion. Macie Lessa i paru innych, ale i tak większość jest n\a.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --