troche tez, ale bardziej z arcampa, ale nie ze starego interfejsu, tylko nowego ;pRiderWolf píše:Gothuk jak już to wykorzystał pomysły z Arabian Night
jakby ktos byl ciekaw: kilka scrn'ow
troche tez, ale bardziej z arcampa, ale nie ze starego interfejsu, tylko nowego ;pRiderWolf píše:Gothuk jak już to wykorzystał pomysły z Arabian Night
Wg mnie najważniejsze w panelu gry(sterowania, dowodzenia jak sobie tam to nazwiecie) powinno być wszystko przjeżyste, funkcjonalne i to jest priorytet. Jakieś tam wodotryski można dodać ale bez przesady i przepychu. Funkcjonalność to punkt pierwszy. Wg mnie najlepszym panelem jest panel AM, można coś jeszcze z nim zrobić, ale tę kwestię zostawiam na razie sobie ;] .Lucyfer píše:Radziłbym dodać wiecej bajerków. Aby nie byl tak monotonny. Np jak w am lub ru jakies kabelki, zwisy, kutasiki etcNa pewno rezultat będzie tego wart
Sam tez zrobiłem wlasny interfejs na wzór antycznych budowli (marmur, kolumny, ornamenty etc) ale wogóle nie pasuje do klimatu owara i nie zlewa si.ę z mapą ;/ zawsze jakieś doswiadczenie ^^