Am 12 brak najemników
-
- Soldier level 0
Am 12 brak najemników
No to tak: kiedyś jak grałem w tę misję, to normalnie najemnicy się pojawiali. Obecnie odpieram atak za atakiem i... nic. Nikt sienie pojawia, aby mi zaoferować neutralność. Tak, w misji 6 puściłem tego gościa wolno. Wersja 1.11
Mateusz
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Re: Am 12 brak najemników
Próbowałeś zacząć misję od nowa? Zaraz sprawdzę w kodzie misji od czego zależy pojawienie się najemników.
Sprawdziłem: najemnicy pojawiają się 4 minuty i 35 sekund po wybudowaniu składu. Wychodzi na to, że albo nie wybudowałeś składu, albo coś się popsuło i rozpoczęcie gry od nowa powinno naprawić problem.
Sprawdziłem: najemnicy pojawiają się 4 minuty i 35 sekund po wybudowaniu składu. Wychodzi na to, że albo nie wybudowałeś składu, albo coś się popsuło i rozpoczęcie gry od nowa powinno naprawić problem.
-
- Soldier level 0
Coś się popsuło. Wiem, bo w poprzedniej wersji (1.09) zdarzało mi się mieć ten sam problem.
Zbudowałem skład i od razu przerobiłem go na magazyn. Może nie rozpoznaje magazynu?
Przy okazji: ma znaczenie, w jaki sposób rozpocznę misję od nowa (z menu kampanii lub z menu opcji)?
Zbudowałem skład i od razu przerobiłem go na magazyn. Może nie rozpoznaje magazynu?
Przy okazji: ma znaczenie, w jaki sposób rozpocznę misję od nowa (z menu kampanii lub z menu opcji)?
Mateusz
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
every 0$20+4$15 trigger filterallunits([[f_side,am],[f_type,unit_building],[f_btype,b_depot]]) do